Kdo memoriál uvidí

Zveřejněný memoriál uvidí každý, kdo naskenuje QR kód nebo má odkaz. Najde ho i v hledání, na mapě a ve vyhledávačích. Zamčené části uvidí jen s rodinným PINem.

Co uvidí kdo

Kdo uvidí jednotlivé části memoriálu
Část memoriáluKdo ji uvidí
Jméno, data, hlavní fotografie, životopis a textyKaždý, kdo memoriál otevře
Fotky, video a zvuk s přepínačem VeřejnéKaždý
Fotky, video a zvuk s přepínačem ZamčenoJen ten, kdo zadá rodinný PIN
Doplňující informace pro rodinuJen ten, kdo zadá rodinný PIN
Jména u svíčekKaždý (vlastník memoriálu je v aplikaci může skrýt)

Rodinný PIN: fotky, video a vzkaz jen pro rodinu

Kde se zveřejněný memoriál ukazuje

  • Po naskenování QR kódu a přes odkaz, který komukoli pošlete.
  • V hledání na webu i v aplikaci.
  • Na mapě – na místě hrobu, nebo u pohřebiště.
  • Ve vyhledávačích, třeba v Googlu.

Skrytý memoriál se neukazuje nikde z toho. Zveřejnit, nebo skrýt memoriál

Kdo může memoriál upravovat

Jen ten, kdo je přihlášený k účtu, pod kterým memoriál je. Návštěvníci ho upravit nemohou.

Pomohl vám tento návod?

Nenašli jste odpověď? Časté dotazy · Napište nám